Loon-en Verhuurbedrijf

Wat doen wij

Loon-en verhuurbedrijf

Wij hebben vele diverse machines, waarmee we veel verschillende werkzaamheden verzorgen. Voor een gedeelte in de land- en tuinbouw, maar ook in de bouw zowel nieuw- als wegenbouw. In de akkerbouw betreft het meestal seizoenwerk, in het voorjaar poot en zaaiwerkzaamheden. In de zomer worden de slootkanten gekroosd en gemaaid, en volgen de oogstwerkzaamheden.

Bouw

Voor het werk in de bouw hebben we veel verschillende maten graafmachines en trekkers, zodat voor ieder werk een passende machine ingezet kan worden. De werkzaamheden gaan van een tuintje aanvullen tot een fundering uitgraven en van rioleren tot het maken van huisaansluitingen. Onze werknemers zijn allemaal in het bezit van hun VCA en hebben verder de juiste papieren voor de verschillende soorten werk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mini- en Midigravers Voor kleinere graafwerkzaamheden hebben wij een aantal graafmachines op rupsen. We hebben ze in de gewichtsklassen 1,5 ton, 2,5 ton, 3,5 ton en 6,5 ton. Ook te huur met sorteerknijper, prikker en overdruksysteem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mobiele midigraver Deze 5,5 tons mobiele graafmachine is ideaal voor de fijnere graafwerkzaamheden in de bouw, zoals het aanvullen van kanten waarbij de kraan op het asfalt moet blijven staan en ook ideaal voor het machinaal straten. Ook te huur met sorteerknijper, prikker, palletvorken en kantelstuk.

Mobiele graafmachine We hebben vier grote mobiele graafmachines van 14 ton en een mobiele van 10 ton. Deze kunnen op bouwplaatsen ingezet worden voor de verschillende klussen, zoals hijsen, graven, slopen en baanmaken. Ze kunnen ook ingezet worden voor het laden en verwerken van allerlei grondstoffen. Deze graafmachines zijn te huur met paletvorken, sorteerknijper, prikker, stenenklem en met overdruk.

IMG_6286
CIMG4565

Trekkers en Kippers Voor het transport door het land en over de weg, maken we vooral gebruik van trekkers met kippers. Hiervan hebben we ook verschillende maten te huur. Dit gaat van 4 m3 tot 15 m3 kippers. Bij de grote combinaties zitten op alle kippers afdekkleppen zodat er geen lading op de weg terecht komt.

SP_A0697
SP_A0712

Trekkers en Waterwagens Voor stofbestrijding, natmaken van repak- of zandbanen, leegzuigen van putten, sloten, o.i.d. en watergeven van beplanting hebben we een waterwagen van 6 m3 en 10 m3.

175595_533426930018992_761599365_o

Trekkers en Baggerkippers Voor het vervoeren van bagger over de weg. Ongeveer 15 m3.

Loonwerk

Ook voor het loonwerk hebben wij een breed scala aan machines, zoals hieronder word beschreven. Deze machines kunnen ook altijd los gehuurd worden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
iphone els 194

Klepelmaaier en Cirkelmaaier Voor het maaien van kanten en grasvelden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
06-06-2012 kees 002

Maaien en Sloten met lange arm Maaien met lange arm is te gebruiken voor slootkanten, zodat ook de overkant van de sloot gedaan kan worden, ook heggen kunnen hiermee gesnoeid worden. Met de kroosbak eraan kunnen de watergangen vrij gemaakt worden van slootvuil.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zaaimachine met rotoreg Wordt gebruikt voor het zaaien van gras en granen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aardappel- en Uienrooier Voor het oogsten van aardappels en uien

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Combine Voor het oogsten van granen

12079272_1253024401390236_6341191923845511806_n

Bietenrooier Voor het oogsten van bieten

Back to top